Sista dagen i skolan!

Yes, idag är jag glad! Det är nämligen sista dagen i skolan innan jullovet, och det ska bli så himla skönt med några veckor ledigt! Nu ska jag skynda mig bort till universitetet så jag hinner köpa kaffe att ta med mig på föreläsningen... det känns så mycket bättre om man har en kopp kaffe vid sin sida ;)

Just nu


Helgnöjen

Igår gjorde vi något väldigt svenskt, jag och John. Svenskarnas främsta helgnöje måste väl ändå vara att trängas med andra svenskar på IKEA? Det verkar i alla fall så om man ser till den enorma mängd folk som flockas där varje helg.

 

Vi fikade till och med på IKEA igår. Det var vi, och tiotusen riktiga kärnfamiljer. Småbarnsmammor och småbarnspappor och en hel drös snoriga ungar. Och klistermärken. Ja, ska man äta julbord på IKEA måste man visst ha ett stort rött klistermärke på sig. Själv åt jag givetvis inget julbord; snacka om att bakterierna måste frodas i den stora byttan med Janssons frestelse som alla besökare är välkomna att nysa i! Jag åt en väl inplastad köttbullsmacka istället, samt en lussebulle och till det försökte jag dricka någon brun vätska som skulle föreställa kaffe.

 

Men det var en mysig dag, det var det faktiskt. Vi fick med oss det vi gick till IKEA för att köpa, dvs en massa doftljus. Hade det inte varit för att vi även köpte en massa goda ostar så hade lägenheten säkert doftat riktigt härligt nu. Ostarna var dock inte från IKEA, utan från Willys. Fint ska det va! Haha! ;)

 


Tillbaka!

Nu har det stått "Kill me now" överst i bloggen i snart en månads tid, så det är väl dags för en liten uppdatering.

 

Jag kom nyss hem från universietet; den här veckan började en kurs i juridik som kommer att hålla på tills slutet av februari. Det är den största kursen hittills alltså (säger man "största"? en kurs kanske inte är stor, den kanske är lång? omfattande? äsch, skitsamma, ni fattar). Det är fanimig skrämmande hur kass jag blivit på svenska efter att ha pluggat på engelska i fyra år. Mamma och pappa fnissade åt mina egenkomponerade ord och uttryck sist jag var hemma...

 

Idag var det två stycken föreläsningar direkt efter varandra, totalt 4 timmar, och jag var där 3/4 av tiden. De två sista timmarna var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna... jag slumrade till flera gånger medan jag höll på att anteckna, så flera bokstäver ser helt galna ut. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött - jag har inte sovit mindre än vanligt.

 

John är på jobbet och kommer inte hem förrän ikväll, så jag kommer vara ensam hemma några timmar. Och kan ni gissa vad jag ska göra? That's right, jag ska sova! Sova, sova, sova. Och sedan ska jag se några avsnitt till av Unga mödrar. Jag har sett en massa avsnitt av den norska versionen på Kanal 5 play de senaste dagarna. Men först ska jag äta något.

 

Jag återkommer nog snart igen... det känns som att livet flyter på bättre nu, och när det gör det har jag alltid större lust att blogga :)

 


RSS 2.0